fredag 21. august 2009

Oppskrift på kantarell pasta

Dette er en av favorittrettene våre, som vi lager hver høst og på vinteren. Sånn når vi føler for å kjenne smaken av skogens gull, nemlig kantareller.

Slik gjør du:
Til 2 personer

Sprøstek i smør så mye kantareller som dere spiser, saltes og pepres. Ta ut kantarellene av pannen.

Finhakk litt løk
Finhakk litt valnøtter
Fres løk og valnøtter i smør.
Tilsett fløte gradvis, rør rundt, smak til med salt og pepper.
Tilsett reven parmesan.

I mellomtiden koker du pasta farfalle (sommerfuglpasta). Husk å ikke overkoke pastaen. Når den er klar ta ut pasta fra kjelen, over i et dørslag og kjøl av med kaldt vann for å stoppe kokeprosessen.

Hell pastaen over i en bolle, hell over valnøttsausen. Dryss på med hakket kruspersille og stekte kantareller.

Serveres gjerne med baguetter, rødvin og godt humør!



Fra august 09







Fra august 09







Fra august 09

5 kommentarer:

Randi's Tanker sa...

Takk for fristelsen!

litenIda sa...

Nam, det så godt ut! Det skal jeg jammen prøve!

Beate sa...

Nam, dette så virkelig godt ut!

Ylva sa...

Ser supergott ut!

Anonym sa...

Med masse kantarell i hus må jeg rett og slett lage denne retten:) Hadde tenkt å lage pasta med fløtesaus så dette blir bra..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...